Facilitator

MG_8858

Facilitator: Sarani Anișoara Cismașu

Anișoara s-a născut într-o frumoasă noapte de primăvară, în 03 Aprilie, undeva la poalele muntelui Parâng.

Căutarea interioară a condus-o în 2005 spre Radiestezie, curiozitatea a condus-o apoi la Reiki.

 În 2007 calătoreste în Muntii Graliei si este inițiată în Kalachakra, traditia Jonang, de catre Khenpo Kunga Sherab Saljay Rinpoche.

În timpul retreatului ajunge să viziteze o mănăstire din apropiere unde trăiește o profundă si revelatoare experiență mistica. După retreat se hotăraște să plece în Roma pentru a vedea statuia Pieta, a lui Michelangelo Buonarroti. Pășind în bazilica San Pietro, trăiește o nouă experiență mistică.

Iubirea pentru Paramahamsa Yogananda i-a purtat pașii la un ashram în apropierea Vienei, unde a fost inițiată in Kriya Yoga de catre Paramahamsa Prajnanananda.

În 2008 a inceput colaborarea cu facilitatorul Laszlo Zoltan Nagy organizand workshopuri Floarea Vietii.

Tot în 2008 călătoreste la Sportillia, Italia, pentru a-l întalni si cunoaște pe Ramtha.

 În 2010 Cărtile lui David Joshua Stone au trezit în ea dorinta de a lucra cu Vywamus si astfel a început colaborarea cu Manuel Christian Maurer organizând workshopuri de Transformare de Sine.

Tot în 2010 calatoreste în Egipt la Piramida din Giza, primind initieri in piramida de la Reverend Stephen B. Comee.

Participă apoi la workshopurile All Love organizate de Patrick Ziegler în Bucuresti, având de asemenea o puternică experientă mistică în urma primei intalniri cu Patrick.

Participa la workshopul Puterea Străbunilor ținut de Barbara Gramlich;

 În 2011 participă la un retreat Vipassana, experimentând un profund moment de trezire la Prezenta tacută Eu Sunt.

 În 2012 îl invită in Romania pe Joe Weaver, organizând primul workshop New-Paradigm MDT (pe atunci Shamballa MDH).

Tot în 2012 participă în Sofia, Bulgaria, la un workshop de 6 zile de Transformare de Sine cu John Armitage – fondatorul sistemului New-Paradigm Multidimensional Transformation.

 Începând cu anul 2013 organizează workshopuri in Romania pentru John Armitage si este acreditată de School of Esoteric Sciences, ca profesor New-Paradigm MDT Basic, New-Paradigm MDT Basic Teacher si New-Paradigm MDT 13D.

 În octombrie 2012 participă la workshopul de visare activă ținut de Robert Moss în Romania, apoi în februarie 2013 călătorește la Praga pentru workshopul de visare prin inimă.

Tot în octombrie 2012, călătorește din nou în Italia la Centrul Osho Miasto unde participă la un program intensiv de 8 zile de decondiționare a copilariei, Primal, cu Svarup si Premarta, primind la sfarșit numele „Ma Boddhi Sarani” sau „Calea Conștienței”.

 În august 2013 participă timp de o saptamână, în Istanbul la programul Future Leaders for the World, condus de Profesorul Stefano D’Anna, autorul cărții Scoala Zeilor.

De mai multi ani este membră a Online School for Awakening Higher Consciousness, condusă de Guy Finley.

 În 2013 descoperă transmisiunea Cheile Genelor, a lui Richard Rudd.

Pe parcursul anului 2014 a urmat în Cantu Carimate, Italia, cursurile Scolii de Vindecatori Spirituali condusă de Anne Hubner, devenind Terapeut Aliniament Divin.

 În 2015:

călătorește în Insulele Cortes, Canada, pentru a participa la retreatul ținut de Richard Rudd, Cele șapte sigilii sacre.

urmează timp de sapte săptămâni cursul Awakening Feminine Power, cu Claire Zammit.

urmează de asemenea programul de formare ca și Consilier de Dezvoltare Personală.

urmează seminarul Secventa Venus ținut de Richard Rudd la Sinaia.

În 2016:

in Mai calatoreste in Scotia, la Findhorn, pentru a participa la retreatul „Star Pearl” tinut de Richard Rudd;

In Iulie calatoreste in Nettersheim Germany, pentru a participa 9 zile la reatreatul „Love & Consciusness” tinut de Wilfried Nelles, creatorul Life Integration Process.

 În prezent activitatea ei este conectată cu terapia Aliniamentului Divin, activitate în cadrul căreia organizează Conferinte de prezentare a terapiei și susține terapii individuale de Aliniament;

Organizeaza seminarii New Paradigm Multidimensional Transformation;

De asemenea organizează activități si seminarii de prezentare si aprofundare a transmisiunii Cheile Genelor, inclusiv sesiuni individuale de citire a profilului personal.

Prezentare Video